top of page

HA21

Welkom in de gerenoveerde belle-etage in Wilrijk. Waar tijdloze elegantie en een moderne toets samenkomen. De donkerhouten kasten vormen een prachtig contrast met de witte marmeren werkbladen. De uitstraling van het hout zorgt voor een warme en gezellige sfeer, terwijl het heldere marmer een vleugje luxe en verfijning toevoegt. De zacht grijze vloer creëert een eigentijdse uitstraling en vormt een perfecte basis voor dit harmonieuze samenspel. Met high-end keukentoestellen is deze keuken een ware culinaire oase waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan. 

 

 De keuken loopt moeiteloos over in het tv-meubel, waardoor de ruimte een gevoel van eenheid en samenhang krijgt. Het naadloze ontwerp zorgt voor een esthetisch en functioneel geheel, waar koken, dineren en ontspannen samensmelten tot een enkele, uitnodigende leefruimte. 

Bekijk hier de eerste beelden van één van onze recente projecten. De benedenverdieping is uitgebreid en voorzien is van een ruimte leefkeuken dat een nu een uitnodigende plek is voor vrienden en familie te ontvangen.
bottom of page