top of page

Meubelatelier

Ons meubelatelier is een creatieve hub voor vakmanschap en ambacht, waar we met oog voor detail handgemaakte stukken maken. Van doordacht ontworpen keukens tot dressings en vestiaire kasten op maat - op deze manier transformeren we jouw huis tot een oase van comfort en stijl. 

schrijnwerkerij, meubelatelier, maatkasten, kasten op maat, dressings, keukens, maatwerker, maatwerkers, alles op maat, houtbewerking, hout, naadloos

Vakenderveld 3, 2500 Lier 
 

schrijnwerkerij, meubelatelier, maatkasten, kasten op maat, dressings, keukens, maatwerker, maatwerkers, alles op maat, houtbewerking, hout, naadloos, verstek, kantenband,houtstructuur, fineer, marmer, scharnier

Met het meubelatelier omarmen we het concept van de korte keten. Wat betekent dit precies? Het betekent dat we het hele productieproces in eigen beheer hebben, van begin tot eind.

In onze in-house schrijnwerkerij worden alle stappen zorgvuldig uitgevoerd, met een sterke focus op kwaliteit. We hebben geen tussenpersonen nodig, omdat alles intern plaatsvindt. Dit stelt ons in staat om nauwlettend toezicht te houden, snel te reageren op de wensen en behoeften van onze klanten, maatwerkoplossingen te bieden en een high-end afwerking te verzekeren.

bottom of page